Diensten


 

ZWHhuis

Communicatie via de website

De website is onze centrale hub voor kennis, voorbeelden, contacten, modellen en andere handvatten om de bezoekers te helpen het duurzame pad van zero waste op te gaan. De heroes zelf worden de verhalenvertellers en tonen elkaar door woord en beeld diverse ontwikkelingen en toepassingen:

- Frontrunner modellen: waarom steeds opnieuw het wiel uitvinden als een ander het al helder kan laten zien? Op deze site komen visuele stappenplannen om een huishouden, school, community of sportschool zero  waste te maken.

- De nieuwspagina en channel wordt gevuld met verhalen, modellen, ontwikkelingen en uitvindingen die de actualiteit binnen zero waste laat zien.

- Vraag en aanbod, tips en trics

- Het Zero Waste netwerk verbindt de heroes, zodat je op lokaal niveau elkaar kan  helpen en uitwisselen.

Communicatie via onze specialisten

Naast de website levert Zero Waste Heroes in hoofdlijnen twee diensten: zero waste advies én communicatie. Onze adviseurs begeleiden organisaties met het ontwikkelen van een zero waste beleid en de uitvoering ervan. Uit ervaring weten wij dat het succes van een zero waste project afhangt van twee belangrijke factoren: de inhoudelijke zero waste kennis en ervaring én het vermogen om iedereen te betrekken tijdens het project en betrokken te houden na het project. De dienstverlening is in hoofdlijnen als volgt opgebouwd:

Advies-diensten:

- Zero Waste beleid- en strategie-ontwikkeling

- Zero Waste project management

- Zero Waste Training & Coaching

-Zero Waste modelontwikkeling

-Zero Waste workshops en sprekers

Communicatiediensten:

- educatieve workshops voor basis en middelbaar onderwijs

- Videoproducties, het vastleggen van het proces

- Campagnes

- Evenementen

- Documentaires