Over ons


 

keesportret3zww  Kees Hogenbirk

Kees heeft zich als business consultant gespecialiseerd in business development en human resource development.
Kees is gepassioneerd over menselijke ontwikkeling en duurzame veranderingen en werkt zowel aan de harde/organisatie als zachte/mensen kant. Hij ontwikkelde de bestaande Zero Waste Heroes website en is verantwoordelijk voor dagelijks bestuur binnen de Stichting Zero Waste Heroes.

stephanbohle  Stephan Bohle

Stephan ondersteunt bedrijven en overheden in de ontwikkeling en implementatie van duurzame businessmodellen. Stephan doceert duurzame communicatie aan diverse universiteiten in Berlijn. Hij is co-redacteur van het boek “Cause & Effect”, het eerste boek dat zich concentreert op hoe communicatie-uitingen ons gedrag kunnen beïnvloeden. Bij Zero Waste Heroes is Stephan verantwoordelijk voor communicatie en duurzaamheid.

cause-and-effect_lay

JBZWH  JB Macrander

JB is een onderscheiden documentaireproducent uit Amsterdam. JB heeft talrijke documentaires, theater releases, televisiecrossmediale- en experimentele producties gemaakt. Hij produceerde ook honderden commercials en muziek-video’s. Hij wil betrokken worden bij projecten die bijdragen aan een meer bewuste samenleving, zoals de door hem geproduceerde Zero Waste documentaire. Bij Zero Waste Heroes organiseert hij de multimedia activiteiten.

KoenZWH  Koen Bos

Koen ontwerpt en verbeeldt als Landschapsarchitect ruimtelijke en functionele concepten voor gebruiksomgevingen in en om de stad. Koen werkt met uitgangswaarde van de Genius Loci en de ecologische principes van de stedelijke omgeving. Deze leiden volgens Koen tot een consistente samenlevingsvorm tussen mens en natuur. Bij Zero Waste Heroes is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ZWH operationele concepten en organiseert, activeert, en faciliteert gemeente besturen, scholen en initiatiefnemers in wijken en buurten.